Bogense er rosernes by

– ikke kun i den første weekend af august, hvor mere end 100.000 roser udsmykker Bogense i forbindelse med den årlige Rosenfestival, der henover weekenden trækker mellem 30.000 og 40.000 mennesker.

Bogense er rosernes by – også til daglig.
Baggrunden skyldes ikke kun borgernes og Nordfyns Kommunes ubetingede ønske om at Bogense fortsat fremstår som en af Danmarks smukkeste og bedst bevarede købstæder. Baggrunden skal også ses i at 80 % af de danske haveroser bliver produceret på rosenmarkerne lige udenfor Bogense. De mange smukke roser rundt i byen er således ikke tilfældigt, det er autenticitet på allerhøjeste plan.

Vi vil gerne invitere dig på en rundtur i rosernes by og vi håber at kunne inspirere dig til at gå en tur rundt i Bogense og se alle de smukke roser, der klæder Danmarks hyggeligste købstad.

Når du har nydt turen i Bogense og måske en kop kaffe i en af byens dejlige cafeer, så bør du tage cyklen eller bilen og besøge Bogenses smukt beliggende golfbane, H.C. Andersen Golf – et par kilometer udenfor byen. Den smukke park blomstrer i et væld af farver. Alle roserne er produceret på Nordfyn.

Tag en cykel eller køretur forbi Skandinaviens største rosenproducent, Grønløkke Planteskole Huggetvej 94, Bogense. Her produceres mere end 2.000.000 roser om året – markerne blomstrer det er bestem er et besøg værd, kun 3-4 km. udenfor Bogense.