Galleri for Rosenfestival

Om Rosenfestivalen

Siden 2007 har Bogense på Nordfyn været vært for Nordfyns Rosenfestival den første weekend i august. Stedet er ingen tilfældighed, for op mod 70% af de danske haveroser bliver produceret omkring Bogense. Roserne er naturligvis omdrejningspunktet for det hele.

  • Der er guidede ture til rosenmarkerne, hvor rosengartneren stiller sin ekspertise om sorter og rosenavl til rådighed.
  • Der er foredrag om roser og forædling.
  • Der er eventyrlige dekorationer med roser.
  • Der er kåring af den smukkeste rose.
  • Der er salg af roser.
  • Der er rosenprinsesser.

Og der er alt det, der ellers hører sig til: Boder med salg af kunsthåndværk m.m., fødevaremarked med fynske fødevarer, madboder, musik og god stemning.

Rosenfestivalen er en non-profit forening, der drives af frivillige ildsjæle. Uden dem, sponsorerne, medlemmerne og alle de frivillige, som engagerer sig, var det ikke mulig at afholde en event af denne størrelse. Så TAK for det – og en stor tak til alle vores dejlige gæster.

Rosenvals

Nordfyns Rosenfestival fik i 2018 dens egen vals. Læs her om den fantastiske vals, som er skrevet af Bent Fabricius Bjerre.

Om Bogense

Bogense er mere end 700 år gammel og indehaver af titlen som Fyns mindste købstad. Det betyder, at der er en hyggelig atmosfære med smalle gader, gamle huse, torv og bybæk. Marinaen er til gengæld Fyns største og indbyder til spadseretur og hygge i det moderne cafémiljø i Bogenses gamle havn.

Tilmeld vores nyhedsbrev: