Galleri for Rosenfestival

Praktisk information

Her har vi samlet lidt praktisk information om Rosenfestivalen og information, som du kan have glæde af, hvis du ikke er stedkendt i Bogense.

Rosenfestival-program

Du kan købe et Rosenfestival-program til 25 kr., som giver dig en række fordele. Det giver dig adgang til udstillingerne på Rådhuset, i Multisalen på Bogense Skole orkideudstillingen i Kirken samt til at deltage i de fire konkurrencer, vi afholder.

Desuden indeholdes begge dages program og et kort over festivalen.

Parkering

Vi henviser til disse parkeringsområder i byen:

Cirkuspladsen – Ved Diget/Vestre Engvej. Se på kort her

Marinaen – Marinavej. Se på kort her

Parkering for handicappede og gangbesværede ved Falck, Vestergade 15. Se på kort her

En parkeringsbillet koster 20 kr. og gælder for en hel dag.

Tag bussen til og fra Bogense for kun 50 kr.

Du kan købe en turistbillet til bussen og køre hele dagen for kun 50 kr. Køb billetten i bussen eller via SMS. Læs mere her: http://www.fynbus.dk/turistbilletten

Rute 191-192 kører mellem Odense og Bogense en gang i timen hver vej både lørdag og søndag.

Spis godt i og omkring Bogense

Efter en dag på Rosenfestivalen skal der mad og drikke indenbords. Og det er der rig mulighed for i Bogense og andre steder på Nordfyn. Det er en god idé at booke bord på forhånd i Rosenfestival-weekenden, hvis du vil være sikker på at få et bord. På VisitNordfyns hjemmeside finder du en oversigt over mulighederne for spise og drikke – klik her.

Sov godt i og omkring Bogense

Du kan vælge mellem både hoteller, campingpladser, feriecentre, ferieboliger og Bed & Breakfast, når du vil overnatte på Nordfyn. På VisitNordfyn hjemmeside finder du en oversigt over mulighederne for overnatning – klik her.

Tilmeld vores nyhedsbrev: