Nordisk Mytologi og Jim Lyngvild til Rosenfestivalen

Lørdag den 3. august åbner den kendte designer, forfatter og viking Jim Lyngvild Rosenfestivalen på Bogense Rådhus.

Fynboen bor på vikingeborgen Ravnsborg ved Korinth og står b.la. sammen med Nationalmuseets vikingeeksperter bag en nyfortolkning af museets eksisterende udstilling om vikinger. I udstillingen ”Mød Vikingerne” præsenterer museets eksperter fantastiske genstande fra vikingetiden side om side med designer Jim Lyngvilds kunstneriske fortolkninger af vikinger.

Udstilling på Bogense Rådhus
Til Rosenfestivalen den 1. weekend i august står Jim Lyngvild bag udstillingerne på Bogense Rådhus. I de gamle smukke lokaler på Bogense Rådhus udstilles 20 af hans fantastiske specialdesignede kjoler, og i byrådssalen, hvor Nordfyns Kommunes vigtige beslutninger i hverdagen træffes, etablerer Jim Lyngvild en smuk blomstrende have.

Mød Jim Lyngvild på udstillingen lørdag mellem kl. 14 – 15.

 

Jim Lyngvild døber en rose
Rosenfestivalens dna er naturligvis roser, og op mod 80 % af nordens roser bliver dyrket på markerne omkring Bogense. Der forædles løbende nye roser, og Grønløkke Planteskole samarbejder bl.a. med den anerkendte rosenforædler Rosa Eskelund fra Roses Forever.
Rosa har forædlet en skønt duftende rose til Jim Lyngvild. Denne rose døbes ved Manneken Pis i Bogense lørdag den 3. august kl. 10.30.

”Der kunne ikke træffes et bedre valg end den kendte fynbo og viking Jim Lyngvild til at åbne dette års Rosenfestival med temaet Nordisk Mytologi.  Vi er stolte af og glæder os til, at Jim Lyngvild gæster Nordfyn. Udstillingerne på Bogense Rådhus bliver helt sikkert fantastiske” udtaler rosenfestivalleder Jette Kærgaard.

Årets tema vil desuden på vanlig vis afspejle sig i de mange smukke rosendekorationer rundt om i byen, som de dygtige og kreative blomsterdekoratører allerede er i gang med på idéplan.