Nordfyns Rosenvals, er en helt fantastisk historie

Helt unikt får Rosenfestivalen på Nordfyn i år sin egen Rosenvals med musik af Bent Fabricius Bjerre og tekst af Kjeld Heick.  Da Bent Fabricius Bjerre åbnede Rosenfestivalen i 2015, blev han interviewet af Oskar Pedersen fra Radio Nordfyn. Oskar spurgte, om Bent Fabricius Bjerre følte sig inspireret til at skrive et stykke musik om roser, og han svarede ja.

Radio Nordfyn kontaktede Bent Fabricius Bjerre og sendte ham lydfilen, hvor han sagde at han blev inspireret til at skrive et stykke musik. Det endte med en gave til Rosenfestivalen!

Rosenfestivalen er stolte og glade for den store gestus, Bent Fabricius Bjerre har vist os ved at komponere Nordfyns Rosenvals. Keld Heick har skrevet tekst til Nordfyns Rosenvals, og John Syberg Sono Lydstudio har skrevet noder til.

Nordfyns Rosenvals er indspillet af Odense Symfoniorkester med Annette Heick som solist.  Nordfyns Rosenvals er støttet af Nordfyns Kommune og blev spillet for første gang til en fantastisk koncert med Annette Heick og Henrik Krogsgaards Orkester søndag d. 5. august 2018.

Henrik Krogsgaard er hele Danmarks kapelmester, og han har i en lang række tv-programmer markeret sig som kapelmester.

Musik: Bent Fabricius Bjerre
Tekst: Keld Heick
Musikalsk arrangement: John Syberg

Teksten til Rosenvalsen kan du se her og downloade