Kunstudstilling – en tilbagevendende begivenhed

Helt fantastisk og unikt kommer den internationalt kendte kunstner Hans Voigt Steffensen til Bogense. Hans Voigt Steffensen er kendt for sine skønne dansebilleder. Publikum kan glæde sig til en oplevelse i et kunstnerisk dansende univers.

Det er en meget sjælden udstiller i Danmark, vi har været så heldige at tiltrække til Rosenfestival.

Det bliver en salgsudstilling, alle værker er til salg, og det er i sig selv helt særligt. Hans Voigt Steffensen vil være til stede ved åbningen.

”Jeg bliver euforisk, når jeg trykker gul, orange, grøn og rød farve ud på paletten – hvilke muligheder! Jeg bruger ofte musik, når jeg maler, Wagner og Schostakovich er til de store pensler og de store landskaber.

Den sensuelle tango, flamenco og sigøjnermusik bruger jeg til mine malerier af dansen. Jeg har tegnet til operaen, balletten og skuespillere på Det Kongelige Teater siden 1976. Jeg har trænet mit øje til at opfatte bevægelsen og få den ned på papiret. Oplevelsen i teatret har samtidig betydet en masse for mit maleri.”

”Det intellektuelle maleri er ikke mig, jeg foretrækker det sanselige maleri,” udtaler Hans Voigt Steffensen på sin hjemmeside http://voigtsteffensen.dk/ .

Kom, og mød kunstneren til udstillingen lørdag den 4. og søndag d. 5. august i Multisalen på Bogense Skole.