Kom med bag kulisserne

Cafe Stiften, Nordfyns Rosenfestival og Nordfyns Erhverv og Turisme inviterer til Cafe Stiften arrangement tirsdag 8. januar på Bogense Hotel

Kom og få indblik i, hvad der kræves for at en by af Bogenses størrelse kan rumme og håndtere ankomsten af titusinder af gæster.

Få klarhed over, hvad det betyder for den enkelte borger, når der to gange i 2019 bliver vendt op og ned på byens almindelige liv.

Den første weekend i februar kommer Bogense til at køre på højeste klinge. Det sørger ikke bare verdensstjernerne til VM i cykelcross for. Arrangørerne af den største sportsbegivenhed i nyere tid på Nordfyn skal ligeledes levere en pragtpræstation for at lykkes.

Per Olesen, direktør for Nordfyns Erhverv og Turisme (NEET), tager deltageren med i maskinrummet. Hør blandt andet om alt fra bestilling af tonsvis af pølser, kunsten at forkæle de udenlandske gæster og til hvordan, en hær af lokale frivillige gør det hele muligt.

Til Nordfyns Rosenfestival i august forventes endnu flere gæster. Jette Kærgaard, leder af Rosenfestivalen, afslører årets hovednavn og fortæller om hvordan det er lykkes Rosenfestivalen at vokse sig stor og tiltrække gæster fra hele landet.

Arrangementet vil blive afholdt på Bogense Hotel, kl. 18.30.20.00. Der vil være kaffe og kage til arrangementet.

Gratis adgang for alle.