Galleri for Rosenfestival

Frivillig ved Rosenfestivalen

Kunne du tænke dig at bidrage med en indsats til Rosenfestivalen? Har du 1 time, 2 timer, 5 timer, en hel dag eller hele weekenden under festivalen første weekend i august – eller har du god tid før eller efter Rosenfestivalen, så er vi meget interesseret i at høre mere fra dig.

Ud over at være en vigtig brik i at realisere Rosenfestivalen så får du forhåbentligt flere ting ud af at være frivillig. De frivillige fortæller, hvor sjovt de synes, det er at være en del af teamet omkring festivalen. Det er en rigtig god mulighed for at lære nye mennesker at kende i dit lokalområde, og så holder vi en lille grillaften for alle frivillige ugen efter festivalen.

Du kan kontakte os på info@rosenfestival.dk eller tlf. 4043 4885 og høre mere om at være frivillig. Hvis du allerede nu ved, at du gerne vil melde dig som frivillig, så udfyld formularen nedenfor.

Hvilke opgaver er der?

Der er en lang række opgaver af både praktisk og administrativ karakter, som du kan hjælpe med. Hvis der er noget bestemt, du interesserer dig for, vil vi forsøge at opfylde dit behov. Det kan også være I er et par eller en gruppe, der gerne vil hjælpe sammen. Det er også muligt.

Der er alle mulige tænkelige og nærmest også utænkelige opgaver, som de frivillige kan tage fat i. Fx er ægteparret Børge og Lena ansvarlige for boderne og for at indsamle og tælle stemmer op til konkurrencerne. Anja, som er bestyrelsesmedlem, har to håndfulde blomsterpiger, som hjælper med dekorationerne hvert år. De bor ikke alle på Nordfyn, så de tager deres mænd med og bor på campingpladsen hele ugen. Det er blevet en tradition, som de alle holder meget af.

Tilmeld vores nyhedsbrev:

Meld dig som frivillig: Lær nye mennesker at kende og få en sjov oplevelse