Popdronning til Rosernes fest

Birthe Kjær åbner Rosenfestivalen søndag kl. 10 på Bogense Rådhus og går gennem byen til Manneken Pis, og her døber hun sin egen rose.

Bogense er nemlig så heldig at danne rammen om en helt særlig rosendåb igen i 2017. Det internationalt kendte rosenforædlingsfirma Poulsen Roser fra Fredensborg står bag en rosendåb af Birthe Kjær Rosen i forbindelse med Rosenfestivalen søndag den 6. august. Poulsen Roser stod også bag rosendåben af Prinsesse Marie Rosen i 2010 og Gyldensteen Rosen, der blev døbt sidste sommer.

”Rosen er blomsternes dronning – så det passer perfekt, at Rosenfestivalen får besøg af dansk popmusiks dronning Birthe Kjær. Det er helt fantastisk,” udtaler formand Jette Kærgaard.

Festlig koncert i HCA Boksen

Publikum kan få en dejlig musikoplevelse, når Birthe Kjær og hendes 9 mands store orkester Feel Good Band giver koncert søndag kl. 13 i HCA Boxen, Kristianslundsvej 5 i Bogense.

Man kan allerede nu sikre sig en billet hos Nordfyns Erhverv og Turisme eller på billetten.dk – billetten koster kr. 275.

Rosenfestivalen er rigtig glade for, at det er lykkes at få en aftale med Birthe Kjær om en koncert i Bogense – og så er det er naturligvis en helt særlig gave til Birthe Kjær, at Poulsen Roser har forædlet en rose specielt til ære for hende.

Årets Tema

Temaet i 2017 bliver ”Haven”, og der er lagt op til fantastiske rosenudsmykninger i flere kategorier i dette tema. Blomsterdekoratørerne er allerede nu i arbejdstøjet for at planlægge sommerens dekorationer, og der er god grund til at glæde sig til at se udsmykningerne. Der er tegninger til et stort solur og en kæmpe havebænk.