Bogenses dejligste haver

I anledning af dette års tema Haven, kårer Rosenfestivalen Bogenses flotteste have.  Det er muligt at besøge vinder-haverne under Rosenfestivalen.

Der dystes i tre kategorier: Byhaver ( gårdhaver), villahaver og kolonihaver.
Vi ved at mange haveejere har grund til at være stolte, så man skal ikke holde sig tilbage med at tilmelde sig konkurrencen. Man kan også tilmelde andres haver, for eksempel naboer, venner eller familie, som man mener har præsteret noget flot i haven.

Kompetente dommere vil vurdere : helhedsindtrykket, planternes trivsel, originalitet og charme, pladsudnyttelse, havens alder, sammenhæng mellem de enkelte dele af havearealet, sammenhæng med landskabet og nabolaget, harmoni mellem farver og former, vedligeholdelse, brugs- og nytteværdi og evt. dyrehold.

Har du en af Bogenses flotteste haver, eller kender du en der har, så tøv ikke med at tilmelde dig.

 

Konkurrence betingelser:
• Alle, både ejere og andre, kan nominere en have, som de mener gør sig fortjent til prisen.

• Vinderne får direkte besked og offentliggøres  ved kåringen, når diplomer og præmierne overrækkes lørdag d. 5. august, under selve Rosenfestivalen.

• Vinderne i de tre kategorier præmieres hver med to billetter til Birthe Kjær-koncerten, der afholdes om søndagen, plus et gavekort til middag for to.

• Sidste frist for tilmelding er 15. juni.

• Tilmelding kan ske ved indsendelse af en kort beskrivelse af haven,  samt et par billeder på mail til info@rosenfestival.dk, besked på Rosenfestivalens facebookside eller telefonisk til Rosenfestivalens kontakt, Grethe Ravn på telefon 24 66 98 93.